Buurt en verenigingen slaan handen in elkaar en maken de parochiezaal terug in orde

Op de oproep tot respect voor Meulenberg en de parochiezaal zijn heel wat positieve reacties gekomen van de verschillende gemeenschappen en verenigingen van Meulenberg. Iedereen wil dat Meulenberg er goed uitziet en een positieve uitstraling krijgt. Er is al zo veel negatieve berichtgeving geweest. Het is tijd dat Meulenberg positief in het nieuws komt. Daarom moet het veranderen!

IMG_20180204_131025

Buurt en verenigingen slaan de handen in elkaar en gaan, met de hulp van de technische dienst van de gemeente, aan de slag. Op donderdag 12 april om 10 uur komen we samen aan de parochiezaal om, bij een koffie of een thee, het werk te bespreken en afspraken te maken. Iedereen die wil meehelpen, ook al is het maar een halve dag, is van harte welkom.

Vrijdag 13 april beginnen ’s morgens de voorbereidende werken. Vanaf maandag 16 april wordt de hele week zowel in de voor- als namiddag gewerkt. We hopen vrijdagmiddag rond 12 uur klaar te zijn.

foto 3

Het zal voor alle families en verenigingen die de zaal voor feesten of samenkomsten gebruiken, een hele opluchting zijn dat ze opnieuw in een mooi uitziend gebouw kunnen komen. Het werk dat we samen doen zal positief afstralen op de buurt. We danken alvast iedereen die komt meehelpen en zijn steentje bijdraagt aan het nieuwe Huis van Abraham, het multicultureel gemeenschapscentrum van Meulenberg!!

foto 2

Pim_logoWORDT

400dpiLogo